Työpäivä loppui vähän lyhyeen mutta käytiin lounaalla oikein mukavassa aasialaisraflassa ja lähdettiin seikkailemaan kauppakeskus Le grand cappiin.
Tänään olikin konditoriassa jännät hetket kun pääleipuri oli paikan päällä, mutta annettiin meidän kuitenkin tehdä hommia kuin ennenkin ja työnjälki kelpasi 🤌 LUVALin vitriinistä löytyikin tänään allekirjoittaneiden rakentamia mansikkaleivoksia, eclaireja, mansikkatorttua sekä saint honore-leivoksia.
Tutustuttiin tänään myös jälleen uusiin raaka-aineisiin kahvikakun teossa, makeuttamaton mantelimassa sekä gianduja milk, joka on eräänlaista Nutella-johdannaista mutta kovaa ja vaaleampaa. Täällä käytetään leivonnassa todella paljon hasselpähkinää ja mantelia muutenkin, ja näistä on jalostettu todella paljon kaikenlaisia meille vieraita tuotteita.
Päivän viimeinen askare ennen kotiin lähtöä oli valtava padallinen keltuaisilla suurustettavaa sitruuna-valkosuklaakiisseliä leivoksien täytteeksi...
Tässä ollaan jo voin lisäämis-vaiheessa, ja tämän jälkeen meille kerrottiinkin että voidaan lopettaa päivä aikaisemmin kun kaikki päivän hommat on tehty ☺️
Iltapäivällä pyöräytettiin vielä kotosalla päivälliseksi kasvispiirakkaa ja hedelmäistä salaattia 🤌
Palataan asiaan viikonlopun seikkailujen merkeissä, au revoir!
-M-
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti